Maart

Barroca D’alva cross weekend deel 2:

Helaas ook hier in Portugal veel regen en storm. Vanmiddag de keuring voor de lange 3* en morgen de dressuur. De baan moet nog even afdrogen, beetje veel vloed…..De paarden vonden het geklapper van de stallen wel eng.

Vanmorgen scheen de zon. ACSI Curaçao liep een fijne proef in de lange 3*. Wow 63 en 73,1%, dus juryverschil. Kan gebeuren, alles zit dicht bij elkaar. Pa en ma zijn bij een kennis op bezoek in Portugal en kwamen kijken, hoe leuk is dat! Vanmiddag in de regen de lastige cross verkend en daarna ACSI Peter Parker N.O.P gekeurd. Ik heb mijn regenjas maar aangehouden.

De familie is gekomen, dus dat is super leuk. ACSI Peter Parker N.O.P deed super zijn best tijdens de dressuur en staat 2e met 28,1. Wow lange cross morgen, dus genoeg te doen, 40 sprongen in 10:26……

ACSI Peter Parker N.O.P was veel te gretig en schoot helaas langs punt nr 5. Het is vroeg in het seizoen en er komen nog kansen genoeg, dus we sparen hem voor een volgende wedstrijd. Gelukkig deed ACSI Curaçao het geweldig en liep een foutloze cross. Wat een machtig gevoel!

meiden zijn er gezellig ook bij, fijn om familie compleet te hebben
Langs deze punt schoot ACSI Peter Paker N.O.P.

ACSI Curaçao liep vandaag een fijne nul ronde tijdens het springen en werd netjes 10e in de langs 3 ster. Ben nu met de meiden op het vliegveld en manlief Gert rijdt de vrachtwagen terug samen met Ab, Kees en Alberdina. Speciale dank aan ACSI en natuurlijk alle andere sponsoren en mensen thuis die dit allemaal mogelijk maken. DANK!!!
#ACSI#Anky #BTTS horsetrucks #Cavalor#Countrymilldreamteam#Devoucoux#Freeroad#Team2tokyo#TeamNL#Topfit

Lekker internationaal bezig geweest! Vanaf zondag was er een Hongaarse junior bij ons met drie paarden om te trainen. Helaas had ze slecht weer…dus maandag binnen getraind, dinsdag in Maarsbergen getraind, EK locatie verkend en gisteren terreinwerk gedaan. Alice was 14 maart in Italie om Claire van Someren te begeleiden bij haar internationale debuut. Levi en Limi waren beiden mee. Morgen dressuur, zaterdag de cross en zondag springen. Leuk hier en de zon schijnt…..sorry……en mensen thuis wederom veel dank voor jullie goede zorgen!

18 maart alweer! Het was een succesvol weekend! Thierry van Reine werd in Chaam 2e in de klasse Z met Alice haar ex ACSI Harry Belafonte, ga zo door! Claire reed de cross met haar Levi keurig nul binnen de tijd in Italië en sprong foutloos. Hiermee won ze de 9e prijs. Nu de dressuur verbeteren maar dat komt goed. Leida won zaterdag in Voorthuizen met haar Lucky Lizzy de klasse EM springen. In de EZ had ze een communicatie stoornis, Lizzy ging door de hindernis waardoor ze eraf ging. Oeps! 
Zondag reed ze met ACSI Zamzam in de klasse M in Chaam. Een nette nul ronde bij het springen. In de cross kwam ze traag bij het water, ze zat naar voren en Zamzam stopte, ja het gaat allemaal niet vanzelf! Van fouten leren we, dus op naar het volgende avontuur. Nu op Papendal voor testen, over 494 dagen Tokyo!!!! Time flies…

KNHS Indoor-kampioenschappen Ermelo

Het was weer een leuk weekend. Gisteren reed Leida het NK in Ermelo met haar Lucky Lizzy in de EM. Ze sprong super maar vond al het publiek op de tribune erg eng. Jammerrrrr, maar ook dat hoort erbij. Claire van Someren reed ook een mooie ronde in de DZ, maar kreeg helaas een balk op de laatste. Ook een top heuvel training gehad. Carmen, dank voor je hulp. Die middag ook bezoek gehad van een fan….en hij mocht even op Lizzy.

Ook wij hadden helaas stormschade. Gelukkig heeft George Kluinhaar van dressuurspiegels.nl een nieuwe geplaatst, waarvoor dank. Als deze net zoals de vorige ook 22 jaar staat komt het helemaal goed!