Gelderse Kampioenschappen 2019

Vrijdag 2 augustus ging Alice gezellig samen met Jantien naar de regiokampioenschappen in Zieuwent. Top voor elkaar daar! Maar wat een weer in Nederland. Vorige week wedstrijden door de hitte afgelast en nu door het onweer de CL afgelast. Jantien ging top met haar Simply Brown en werd keurig 3e door twee foutloze rondjes in de D/E L. De prijsuitreiking werd in de tent gedaan en haar vriendin Babette Hanse werd netjes 2e. Ze mogen allebei naar de Hippiade! Zaterdag ging Gert met Leida voor de EZ en sprong Jantien voor het verenigingsteam.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, lucht, gras, buiten en natuur
Opa en Oma kwamen kijken naar Jantien, dat bracht geluk!

De barrage

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Vrijdag 2 augustus 2019
Barrage van Jantien
Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen, kind en buiten
Babette 2e en Jantien 3e, op naar het NK!

Leida werd met Lucky Lizzy knap 4e in de Z D/E en is hiermee ook door naar de Hippiade!

Leida reed ook dressuur voor de club en scoorde dikke 200 punten. Jantien reed een ronde L springen voor het team van de vereniging en het team werd 2e van Gelderland! Dit betekend ook het verenigingsteam door naar de Hippiade! Super trots op allebei de meiden!!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.