CCI 2* Emmeloord, moeder dochter uitje

26 juli was het erg warm daarom werd er vroeg begonnen in Emmeloord. Leida en ACSI Zamzam gingen fijn tijdens de dressuur. Voor ACSI Curaçao was het nuttig dat hij goed doorgetraind is in dressuur, een 3e plaats voor hem met 30 strafpunten. Leida 37 strafpunten en een 23e plaats. Leida is goed bezig voor omroep Flevoland. Gelukkig is hier wel wat wind, maar het is heet!

Wow Leida en ACSI Zamzam reden de snelste tijd in de korte 2 ster! Alice testte een andere neusriem uit voor de sterke ACSI Curaçao. Hiermee moeten ze even de juiste afstemming vinden, maar hij liep foutloos en binnen de tijd. Alice is op de 3e plaats gebleven en Leida staat 10e. Top om van Freeroad een fijne Mazda mee te krijgen dus kon Alice even naar huis naar Jantien. Leida en Robin verzorgen de paarden, waarvoor dank!

Wauw ACSI Curaçao wint de 2e prijs in Emmeloord en nog trotser op Leida want zij werd dankzij een foutloos springparcours met ACSI Zamzam 6e tijdens haar derde internationale wedstrijd!! Gert en Alice kunnen niet trotser zijn op hun meiden!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Alice Naber-Lozeman, lachende mensen, staande mensen, baard, hoed, buiten en natuur


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, lucht en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, paardrijden, paard, lucht en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, mensen die paardrijden, paard, lucht, buiten en natuur