Springwedstrijd Putten

Wederom goed teamwork bij ons. Alice is om 8 uur met Jantien naar Putten gegaan. Ze reed op onze logeer pony van baasje Losanne die op vakantie is. Danny deed het super in de BB en won de 2e prijs. Daarna met Simply Brown een rondje B en ook die sprong dubbel nul en won de 3e prijs. Toen naar huis zodat Alice zelf de paarden kon trainen. Gert ging in de middag met Leida en Lucky Lizzy terug voor de EZ. Lizzy en Leida waren beiden nog een beetje moe van een week ponykamp, maar deden het super. Een keer 1e en 2e prijs!

Danny en Jantien op de prachtige nieuwe bodem in Putten!

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 20 juli 2019
Jantien met Danny
Prijzen pakken met haar pony’s

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 20 juli 2019
Leida haar Z ronde met Lucky Lizzy