Gorssel was goed

De jaarlijkse sgw van Gorssel was afgelopen weekend. De cross had een andere route en dat was een grote verbetering. Coral Estate Arriba ging top in haar eerste L cross. -54 in dressuur en foutloos gesprongen. In de cross ging de 5 jarige witte fijn en ze sprong ook erg goed de waterbak in. Alice reed naar de verkeerde uitsprong, even vergeten dat de L nummers blauw zijn……ze kon nog omdraaien maar was inmiddels al wel voorbij de L uitsprong. Hierdoor kreeg ze 20 strafpunten. Arriba ging top en kon er niets aan doen dat Alice haar verkeerd stuurde.

Marcia had minder geluk bij de waterbak. Ze dacht dat Amarillo sprong, zat voorover, Amarillo keek nog even en die arme Marcia ging alleen over de boom. Hierdoor was ze gediskwalificeerd. Tot aan de waterbak ging het super. Volgende keer beter!

Onze augustushulp Joanne Spliethof maakte met haar pony Valentino Vossie hun M debuut. Ze wisten gelijk te winnen, gefeliciteerd! Joanne maakte ook de actiefoto’s, waarvoor dank.

Leonie en Leida gingen mee om te helpen

gorssel1

Nina Hut maakte deze foto tussen twee hindernissen, eens wat anders…..

gor3site

gor1site

gors2site

gor6site

Marcia hier nog prima met Amarillo

gor4site

gor5site

Bij deze waterbak ging het helaas fout.

gorssel2